Comandes iguals o superiors a 65€ ENVIAMENT GRATUÏT amb el codi ENVIO65

La festa de la Candera, el naixement del Sol i les abelles.

La Festa de la Candelera, també coneguda com a Candelaria, és una celebració important d'origen català que es duu a terme cada any el 2 de febrer. Aquesta celebració marca el naixement de la llum i la fi de l'hivern. 

 

La llegenda diu que el dia de la Candelera, una llum màgica que va caure a la terra des de la lluna, fonent la neu i portant la primavera. Aquesta llum porta l'esperança d'una nova vida, una llum nova i un nou començament. 

 

Des de llavors, els catalans han celebrat aquesta festa com un moment per compartir, resar i renovar la seva esperança per al futur. Es fan moltes activitats per celebrar la Candelera, incloent-hi l'encesa d'espelmes, la preparació de plats especials i la realització de rituals màgics que busquen atreure la llum de la lluna a la terra. Aquesta festa és una manera de recordar que sempre hi ha llum després de la foscor i que l'esperança sempre és present.

La tornada de la LLum

Les abelles són animals poiquiloterms. No tenen una temperatura corporal constant, sinó que depèn de la temperatura exterior, la llum del Sol i de l'escalfor que poden generar activant els seus músculs dorsals. 

Per això ens agrada tant aquesta festa, és l'avantsala a la Festa de la Primavera, on podem veure la bellesa de la vida en els nostres eixams.

Visca la Candelera!

Deixa un comentari