Comandes iguals o superiors a 65€ ENVIAMENT GRATUÏT amb el codi ENVIO65

Rescat d'eixams

RETIREM EIXAMS D'ABELLES 

 May be an image of 1 persona, standing, a l'exterior i brick wall

Conacta'ns al 632392967 o lesapicultores@gmail.com

 

Ocasionalment les abelles decideixen establir-se a casa nostra o en espais construïts per l'ésser humà, també podem trobar-les viatjant en forma de bola d'abelles buscant una nova llar.


La convivència entre éssers humans i apis mellifera és sabuda des de temps immemorials. 


Tot i així, de vegades el seu criteri de llar perfecta dista del que estem acostumades o la nostra seguretat por estar afectada si som al·lèrgics a l'apitoxina.


Per això oferim el servei de recollida i retirada d'eixams d'abelles que puguin estar en parets, falsos sostres, teulades, bidons, jardins, forats, finestres i qualsevol lloc possible. La nostra feina es curosa, curiosa i respectuosa, prioritzant el benestar animal.


Seguidament, acollim el nou eixam en el nostre apiari de confinament, per evaluar el seu estat de salut i la seva vigorositat. Quan ha passat aquest procés, el duem als nostres apiaris exclusius de pol·linització i regeneració de la biodiversitat en entorns naturals, permetent que l'eixam es desenvolupi en la seva màxima explendor on no n'extraiem cap producte.PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS