Comandes iguals o superiors a 50€ ENVIAMENT GRATUÏT amb el codi ENVIO50

Visites a les abelles

apicultura visites a les abelles

 

Acompanya'ns en una visita als nostres apiaris als Cingles de Bertí, Moianès, per conèixer com viuen les abelles i per què són tan importants per nosaltres.

Coneixereu de primera mà aquests meravellosos animals i els seus secrets. Obrirem un rusc i us explicarem què passa a dins: com fan la mel, com viuen i com es relacionen entre elles i amb l’entorn, els diferents tipus d'abelles, la cria, el pol·len…

Descobrirem com fan la mel i com treballem els apicultors d’ana manera ecològica, respectuosa i natural, respectant els seus cicles i biologia.

Començarem la visita explicant el material que utilitzem i la importància de tots els pol.linitzadors, per què estan amenaçades les abelles i que podem fer peer ajudar-les.

Després ens vestirem d'apicultors i anirem cap a l’apiari tot reconeixent les plantes mel·líferes del nostre entorn. Encendrem la fumera i ja estarem preparats per obrir el rusc.

Per acabar i recuperar forces, farem un petit tast de mels, aprendrem a diferenciar-les i descobrirem a distingir la mel “de veritat” de la mel adulterada.
El preu de la visita guiada a l’apiari didàctic és:

Grups / Famílies particulars: 25€ x adult / 12€ x infants de 5 a 12 anys

L’activitat inclou:

 • Presentació i xerrada sobre les abelles i l’apicultura
 • Eines de l’ofici, EPIs de seguretat i aigua
 • Observació (apiari)
 • Tast de mels del territori

 

Duració:  2 hores aprox

On: Cinglés de Bertí, Moianès

Dates Disponibles:

Setembre  15, 16 i 17.

Octubre (a confirmar segons meteo)

 

  RESERVAR

   

  Les visites són en grups de 10 persones màxim. Si sou un grup gran, escriviu-nos i organitzem una jornada per vosaltres.

  Les visites comencen a les 11:00h o a les 16:00h. 

  Les visites están condicionades per la meteorología, si plou, encara que sigui poc, o fa molta calor, buscarem una nova data.