Comandes iguals o superiors a 65€ ENVIAMENT GRATUÏT amb el codi ENVIO65

Enginyeres de la natura: els hexàgons, la neu i les abelles

La neu deixa paisatges idíl·lics malgrat les dificultats que deixa al seu pas, sobretot en zones que no ha nevat mai o neva poc sovint. Estar davant la finestra quan neva, es converteix en un espectacle preciós, sobretot si estem resguardades del fred i acompanyades pel caliu d'un foc a terra o amb una tassa de tè calent entre les nostres mans.
Cristalls de neu
Tant bonic és observar com cau la neu, com els flocs de neu vistos a través d'un microscopi. Quan els contemplem, podríem dir que són obra d'un artista, tots són diferents, únics. Els cristalls que el formen creen dibuixos diferents, tot i que tots ténen la mateixa figura, l'hexàgon.
Un hexàgon està format per sis triangles equilàters, es a dir, de costats iguals. Moltes coses que tenim al nostre voltant ténen forma d'hexàgon. La majoria dels ulls compostos dels insectes están formats per hexàgons. 
Les abelles edifiquen les seves estructures en forma d'hexàgon. Elles no han estudiat arquitectura, però són les millor enginyeres de la natura. Està demostrat que construïr aquest tipus d'estructura hexagonal, és la més eficient perquè requereix menor quantitat de cera. Eficiència i optimització, senyores! 

 

Deixa un comentari