Comandes iguals o superiors a 65€ ENVIAMENT GRATUÏT amb el codi ENVIO65

El verí que t'ajuda

Els abellots no tenen fibló. Les abelles obreres injecten el 50% del verí a l'instant de clavar el seu fibló, la resta fluirà des d'aquest a poc a poc.



Un dels usos més coneguts del verí d'abella dins de l’apiteràpia és l’apipuntura, una forma de medicina alternativa en què es fa acupuntura amb el verí d’abella per tractar diverses malalties. Algunsd dels components actius del verí, incloent-hi la melitina, l'apamina i el pèptid 401, tenen propietats antiinflamatòries i analgèsiques que poden ajudar a alleujar el dolor i la inflamació en malalties com l'artritis i l'esclerosi múltiple.



El verí d'abella també s'ha fet servir en la fabricació de productes cosmètics i de cura personal. Alguns estudis han trobat que l'aplicació tòpica de verí d'abella pot ajudar a reduir l'aparença d'arrugues i línies fines a la pell, així com millorar la circulació sanguínia i reduir la inflamació.

verí d'abella, picada.

Un altre ús potencial del verí d'abella és en el tractament del càncer. S'ha demostrat que la melitina, un dels components actius del verí d'abella, té propietats antitumorals i pot ajudar a matar cèl·lules canceroses. Tot i que encara calen més investigacions per determinar si el verí d'abella pot ser utilitzat com a tractament efectiu per al càncer en humans, alguns estudis inicials han estat prometedors.



El fibló té forma de serra i en la majoria dels casos l'abella no aconsegueix recuperar-lo, perdent en aquest cas part dels seus òrgans vitals i morint al cap de pocs minuts. Per obtenir el verí de l'abella per a usos terapèutics es fan servir bases de silicona o xarxes metàl·liques que permeten clavar l'agulló, recuperen o impedeixen una incisió profunda. 



És important tenir en compte que encara que el verí d'abella pot tenir alguns beneficis per a la salut, també pot ser perillós per a les persones al·lèrgiques a les picades d'abella. A més, l'apiteràpia i altres tractaments que utilitzen verí d'abella han de ser realitzats per professionals capacitats i experimentats per garantir la seguretat i l'eficàcia del tractament.

fibló

En conclusió, el verí d'abella és un producte natural que ha estat utilitzat en diverses formes a la medicina i la cosmètica. Tot i que encara es necessiten més investigacions per determinar-ne els beneficis i els usos potencials, el verí d'abella pot ser una eina valuosa en la recerca de 

tractaments alternatius per a diverses malalties i afeccions.

Deixa un comentari