Comandes iguals o superiors a 50€ ENVIAMENT GRATUÏT amb el codi ENVIO50

El magnetisme de la Terra, la radiestèsia i les abelles.

S'ha demostrat que les abelles utilitzen el magnetisme de la Terra com a guia per orientar-se i volar de manera eficient. En particular, les abelles tenen una mena de "brúixola interna" que els permet detectar la direcció del magnetisme terrestre i utilitzar-la per orientar-se durant els seus vols de búsqueda de recursos. L'abella és un dels insectes que és capaç de detectar efectivament el camp geomagnètic executar les seves danses ajustant-se amb la direcció del camp.

Magnetita

S'ha descobert que les abelles tenen un petit imàn natural al cos i que utilitzen una sèrie de mecanismes sensorials per detectar l'orientació del camp magnètic terrestre. Sembla que la magnetita, un imant natural trobat a l'abdomen de les abelles, pot ser el sensor magnètic responsable de la magnetorrecepció. Això els permet volar en línia recta, arribar als seus destins de manera més eficient i construïr les bresques en una determinada direcció.

 

"Comentari tret de la llista: GEA-Geobiologia d'Elistes) Inicia l'intercanvi d'opinions el Geobiòleg Carlos M Requejo. He tingut algunes experiències en apicultura aplicant els principis que s'exposen a les obres del meu amic Mariano Bueno, president i fundador de GEA. La idea bàsica és que s'han de col·locar els ruscs sobre llocs tel·lúrics actius, i es basa en l'observació dels ruscs silvestres freqüentment ubicats al buit d'arbres del llamp, arbres amb tumors, o bé en esquerdes del terreny, tots ells llocs singulars amb forta activitat tel·lúrica.

Podem fer servir com a estimuladors del rusc: Corrents d'aigua, jaciments, falles, o millor encara els NUTS de la xarxa universal (Red Hartmann), i sempre amb la piquera mirant al Sud. (per a l'hemisferi nord i al nord per a l'hemisferi sud). Aquesta ubicació energètica incrementa l'activitat de pecoreig de les obreres, incrementant la producció de mel fins al 50%, i també es reforça el sistema immunitari de la reina i de tot el rusc, augmentant la resistència a la varroa i altres malalties.

Sembla que la ubicació sobre un lloc tel·lúric actiu, com bé saben els ioguis i els ermitans, augmenta la vibració biològica del rusc, permet la comunicació i l'orientació geomagnètica a més distància i incrementa el radi de recol·lecció. En funció del clima i la latitud, es recomana desplaçar els ruscs a l'hivern, un metre cap al sud fora del lloc actiu, per donar descans a les abelles." Font: https://www.apiservices.biz/

La radiestèsia és una tècnica que s'utilitza per buscar i detectar energies o vibracions subtils a l'entorn, i es creu que es pot utilitzar per trobar aigua, minerals i altres recursos naturals. La radiestèsia es realitza utilitzant un pèndol o una vareta, i es basa en la idea que tot a l'univers vibra a una determinada freqüència i que aquestes vibracions poden ser detectades i mesurades. 

La ubicació radiestèsica fa referència al procés d'utilitzar la radiestèsia per localitzar objectes o llocs específics. Per exemple, un practicant de radiestèsia podria utilitzar un pèndol per intentar localitzar una font d'aigua o un jaciment de minerals.

 Les cruïlles Hartmann i Curry són patrons de línies d'energia que es creu que existeixen a l'entorn i que poden afectar la salut i el benestar de les persones. Es diu que aquestes línies denergia poden ser detectades i mesurades utilitzant la radiestèsia i que poden tenir un efecte beneficiós o perjudicial en les persones i en altres éssers vius.

El patró de creus Hartmann fa referència a una xarxa de línies d'energia que es creu que existeixen a la Terra i que s'estenen en direcció est-oest i nord-sud. Es diu que aquestes línies denergia poden afectar la salut i el benestar de les persones i que poden ser detectades utilitzant un pèndol o una vareta radiestèsica.

El patró de creus Curry es refereix a una xarxa de línies d'energia que també es creu que existeixen a la Terra i que s'estenen en direcció nord-est-sud-oest i nord-oest-sud-est. Igual que les cruïlles Hartmann, es diu que aquestes línies d'energia poden afectar la salut i el benestar de les persones i que poden ser detectades utilitzant un pèndol o una vareta radiestèsica.

Deixa un comentari