Comandes iguals o superiors a 65€ ENVIAMENT GRATUÏT amb el codi ENVIO65

Taller 4 Llums

DESCRIPCIÓ DEL TALLER
 
Aquest taller està dissenyat per persones adultes, on apendrem les 4 tècniques totalment artesanals per fer espelmes de cera verge d’abella. Aquests coneixements també serveixen per fer espelmes amb qualsevol tipus de cera existent. 
 
 
Els 4 tipus d’espelmes que fem al taller són:
 
  • Candeles, per immersió del ble en la cera líquida.
  • Ciris, fets amb motlle de canya natural.
  • Espelmes  de rusc, enrollant làmines de cera,
  • Espelmes amb recipient de vidre.

 

Expliquem com reciclar la cera de les espelmes que ja s’han consumit i a donar una segona oportunitat a envasos de vidre, reciclant-los per fer espelmes.
Aquest taller és totalment pràctic. Obrim la porta a descobrir l’univers de les abelles i l’apicultura generant un diàleg continu amb les persones assistents, parlant sobre l’ofici i les curiositats de les abelles, ampliant coneixements sobre les abelles i resolent dubtes a les assistents mentres ensenyem i realitzem les diferents tècniques. És un taller dinàmic adaptat als coneixements propis de les assitents. També parlem d’un dels oficis més antics de la humanitat, l’ofici de Cerer/Espelmer.
 
Al finalitzar, les participants ses poden endur a casa els 4 tipus d’espelmes que han fet al taller.
 
PREU I OBSERVACIONS
 
Els tallers es duen a terme en un lloc interior o a cobert (només amb bones temperatures) i és ideal tenir un entorn càlid o amb calefacció per poder treballar millor amb la cera. Garantim les mesures d’higiene i seguretat vigens en el moment del taller.
 
Durada: 2-2.5 hores
 
 
Transport: s’inclourà quilometratge des de la població de Centelles (Osona)
 
L’activitat inclou: Materials per fer espelmes: cera verge d’abella i ble de cotó orgànic, motlles de canya, làmines de cera, envasos de vidre. Explicació de l’ofici i de les abelles. Curiositats i dubtes. Les participants es poden endur les seves espelmes a casa.
Per més informació escriviu sense compromís a lesapicultores@gmail.com