RESCATE DE ENJAMBRES: sacamos enjambres instalados en paredes, tejados, falsos techos, difícil acceso, ... Presupuesto sin compromiso al 632 39 29 67

Quins dies d'encenen les espelmes de mel? Els dia 11 i 22 de cada mes

Avui explorem una curiosa tradició relacionada amb les espelmes de mel que ha capturat l'atenció de molts: el seu encès especial els dies 11 i 22 de cada mes. Aquest ritual peculiar s'ha transmès al llarg del temps com una manera d'honrar les abelles i aprofitar l'energia de la natura.


El número 11 està associat amb la connexió espiritual i la intuïció, mentre que el 22 simbolitza el mestratge i la manifestació de somnis. A l'apicultura, aquests números s'han integrat en la creença que encendre espelmes de mel en aquests dies específics pot enfortir la relació amb les abelles i atreure la prosperitat.

 

espelmes de mel velas de miel

Alguns creuen que la cera d'abelles utilitzada en aquestes espelmes té propietats especials, capturant l'essència del rusc i transmetent-la a través de la llum. Altres suggereixen que aquests dies estan en sintonia amb els cicles naturals de les abelles, creant una connexió més forta entre els apicultors i les colònies.

 

cera d'abella cera abeja

Article: Propietats i beneficis de la cera d'abella


Independentment de les creences individuals, encendre espelmes de mel els dies 11 i 22 ha esdevingut una bonica tradició que fusiona l'espiritualitat amb l'apicultura. Ja sigui per la connexió simbòlica, l'energia mística o simplement com un acte de gratitud cap a les abelles, aquesta pràctica il·lumina especialment aquests dies del mes.


T'animes a provar-ho i deixar-te embolicar per la càlida resplendor de les espelmes de mel

 

cera d'abella cera abejas

Deja un comentario