Comandes iguals o superiors a 65€ ENVIAMENT GRATUÏT amb el codi ENVIO65

Abelles i torrons: l'ingredient essencial

La mel, un ingredient essencial del Nadal

La mel és un dels ingredients més tradicionals del Nadal. S'utilitza en moltes receptes, com el pa de mel, els torrons, els panellets o els polvorons.

 

La Unió demana que l'etiquetatge dels torrons de Xixona i Alacant informe  sobre l'origen

 

 

La mel té un sabor dolç i una textura cremosa que la fa ideal per a aquestes receptes. A més, té propietats antisèptiques que la fan perfecta per conservar els aliments.

La mel també s'utilitza per decorar els arbres de Nadal. Es pot utilitzar per fer espelmes, ornaments o fins i tot per pintar les figures de pessebre.

Les abelles, un símbol de la vida i la fertilitat

Les abelles són un símbol de la vida i la fertilitat. El seu treball incansable per polinitzar les flors és essencial per a la reproducció de les plantes.

Les abelles són una part important de l'ecosistema. Són responsables de la polinització d'un terç dels aliments que mengem.

La seva importància és tal que, sense elles, moltes plantes moririen i, amb elles, moltes espècies animals.

Les abelles, un símbol de tradició

Les abelles també són un símbol de tradició. Són un element essencial de moltes tradicions nadalenques, com la decoració dels arbres de Nadal o la preparació de receptes tradicionals.

 

La Unió demana que els torrons d'Alacant i Xixona indiquen en les seues  etiquetes l'

En alguns països, és tradició informar a les abelles de la mort d'un familiar. Es creu que això ajudarà a les abelles a comprendre el procés de transformació que està experimentant l'ànima del difunt.

En definitiva, les abelles tenen una relació especial amb el Nadal. Són un símbol de la vida, la fertilitat i la tradició.

Deixa un comentari